Agenda

Kom langs in “Proeflokaal de Aandacht”, naast de Leidse Bakkerij Kallenberg, tot 16-12-2017, behalve zondag, dagelijks van 11-16u.! Met gratis ELPH-essence-coachingssessies.
Ik organiseer verder mede een kosteloos onderwijs-evenement, check meer info: Schrijf je in voor meetup071# op 15 november 2018, via: https://goo.gl/forms/bjKhDFel3SdEmfWQ2
Voor een koffie- en taart-inspiratiegesprek als goede start van 2019!
Zie Calendly-link hierbij: https://calendly.com/bea-3

Of ga naar de Facebook-pagina van Meetup071! Onderwerp:

Gelijke kansen: Hoe inclusief is het onderwijs in de Leidse regio ?
MeetUp bijeenkomsten zijn bedoeld voor allen, die bij het onderwijs in de Leidse Regio betrokken zijn. Overal in het land lokaal georganiseerd door onderwijsprofessionals, voor onderwijsprofessionals, laagdrempelig en kosteloos. Doel is om onderling expertise te delen om zo beter op de hoogte te zijn van datgene wat zich in het onderwijsveld afspeelt. We hebben dit keer gekozen voor het thema ‘Gelijke kansen’.
De gemeente Leiden publiceerde onlangs een nieuwe beleidsnota over dit thema en in andere gemeenten wordt ook hard aan de weg getimmerd om kansenongelijkheid te bestrijden. Laat je op de hoogte brengen van de verschillende aanpakken, maar deel ook vooral je eigen ervaringen en mening!

24 en 25 november 2018, Geluksroute Leiden! Komen jullie weer?! Dit keer organiseer is slechts http://geluksroute.nu/editie/leiden/beatrice-staffeleu/, maar er zijn genoeg leuke dingen!! Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten
http://geluksroute.nu/editie/leiden/luckbringer/beatrice-staffeleu/

Geur-coaching!

Bij BeKoach dit jaar op de Geluksroute in Leiden: ontvang ik je voor ’n korte coachingssessie, waarin we a.d.h.v. een ELPH-essence bespreken wat er al stroomt en wat nog niet op jouw levenspad.
Geur roept herinneringen en associaties op, waardoor we zonder filter van het brein naar ons zelf kunnen kijken en nieuwe beelden en verbindingen vorm kunnen krijgen. Verkwikt en verhelderd door de werking van deze bijzondere essences, zul je meer ruimte ervaren en is het mogelijk om met mildheid je pad te vervolgen of nieuwe wegen in te slaan.

zondag 12 november 2017

Van 11:00 tot 16:00

Vooraf en Toe, Botermarkt 9
Leiden

 

Bijenmarkt Leiden 2017: “Mag ik u een Geluksmomentje aanbieden?”

En wat fijn als je dan op intuïtie zulke mooie ontmoetingen van hart tot hart en van groot tot klein, kunt arrangeren!

Graag weer tot ziens op de Geluksroute Leiden, herfst 2017! Check de site tegen die tijd!!

Nu, door tentoonstellingsaanbieder “Studio Haaghuishof”; o.a. te zien in ‘Kidsproof Museumprijswinnaar 2016’ https://www.museumkids.nl/uitslagen -Pieter Vermeulenmuseum:

“De Mijter van Sinterklaas is zoek!!!”<< hèt grote Sinterklaas-lees-/leer- en doeboek! voor maar 15 euro*VoorbladSintboek

Met elke dag een stukje verhaal tot aan Sinterklaas, mèt cd en tal van educatieve leer- en doebladen (puzzels, spelletjes, bouwplaten) voor kinderen in de basisschoolleeftijd! gemaakt in samenwerking met leerlingen van O.B.S. Anne Frank te Leiden en ook aldaar verkrijgbaar.* Ieder jaar weer bruikbaar!

 

 

>>Nieuw!!<< Dit jaar op de Geluksroute, op 13 november 2016, locatie:

Jan Wolkerspad 2, te Leiderdorp: Koken&Coaching!

http://geluksroute.nu/editie/leiden/luckbringer/beatrice-staffeleu/

 

Zondag 20 maart 2016, Rijksmuseum van Volkenkunde, Leiden:

Pak eens de trein met je Boekenweekgeschenk en kom langs in de Geluksroute-tipi voor een ‘Moment van aandacht’ voor jou!

https://volkenkunde.nl/sites/default/files/Programma%20Boeddhismeweekend%202016%20def.pdf

 

Archief: 19 september 2015, Geluksroute in Barend van Namenhofje, te Leiden

http://geluksroute.nu/editie/leiden/geluksroute-2015/

Toen bood ik als BeKoach een ELPH-massage aan (net als in 2014) met ELPH-essences, (na intuïtieve kennismaking hiermee en korte coaching n.a.v. je essence-keuze) als steun bij bewustwording en oplossing van evt. blokkades, gevolgd door ELPH-thee en zelfgebakken koekjes..