Even voorstellen

Mijn naam is ‘Béatrice’, dat betekent ‘gelukbrengende’; met die naam is mij dan ook een schone taak toebedeeld, waarmee ik mij hier graag wil voorstellen.

Ik werk: creatief, associatief en intuïtief, vanuit betrokkenheid en ik ben een echte ‘aangever’ en ‘verbinder’; dus eigenlijk had dat ook best op mijn visitekaartje kunnen staan!

Maar, hier ben ik dan: Hartelijk welkom bij mij als ‘coach’; spiegel-in-samenwerking, voor jouw Eigen-wijsheden terug op weg naar je hart! 

 

 

 

4 gedachten over “Even voorstellen”

 1. Hoi Béa,

  De volgende referentie heb ik ooit op LinkedIn gezet en vind ik nog steeds zeer van toepassing op hoe ik jou ken:

  Béa is een intelligent en empatisch ingesteld mens, met veel aandacht voor de (on)vermogens van de mensen om haar heen.

  Zij weet met humor, aandacht en tact mensen op hun gemak te stellen en in beweging te krijgen. Bovenal is Béa een fijn mens!!

 2. Hallo Béa
  Dit is mijn aanbeveling op LinkedIn voor jou, leuk om die hier nu ook te zetten!

  Béatrice Staffeleu is een verbinder in hart en nieren. Ze beweegt zich in een netwerk van sociale en betrokken mensen. Als ze iets ziet wat interessant kan zijn voor de een of de ander, verbindt ze die mensen met elkaar. Waar vaak weer mooie momenten, inspiratie en ontmoetingen uit voortkomen. Ook haar manier van feedback geven is verbindend. Ze heeft mij als startende ZZP-er door mensen aan mijn cursussen te verbinden en haar feedback, het vertrouwen gegeven dat wat ik aanbied waardevol is. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.

 3. Een aantal jaar geleden was ik het contact met mezelf en mijn lijf totaal kwijt. Béatrice heeft me destijds geholpen met voelen hoe ik me voel. Ze neemt de tijd voor je, heeft de volle aandacht voor jou als persoon. Béatrice heeft originele en creatieve ideeën, waardoor ik weer mogelijkheden zag om lichter te gaan leven. Ik herinner mij de Elph-sessies als een aangename ervaring die ik iedereen aan kan raden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *